Zoya Pixiedust- Sunshine

Hej!

Idag är det Blå Måndag och dags att måla klorna i blått. Vilken tur att man precis fått hem ett paket innehållande just ett blått lack! Ett lager räckte och det gnistrar verkligen fint! Det kommer inte riktigt fram på bilderna, men gnister ska upplevas. Det är ett nog så fint lack och det är struktur på det.  Jag trodde jag skulle klara av det den här gången eftersom det gnistrar så vackert, men efter jag stoppat handen i fickan på min flufftröja och det bara rispar till, så ryser jag i hela kroppen. Det torkar matt och är en väldigt fin blå färg. Helt underbart att lacka med!

100_6012 100_6025 100_6026 100_6027 100_6028 100_6029

 

Hello!
Today is Monday and time to paint the claws in blue. How lucky that I just received a package containing just a blue polish! One layer was enough and it sparkles really nicely! It is a quite nice varnish and it’s textured. I thought I could handle it this time because it sparkles so beautifully, but after I put my hand in the pocket of my fluffy sweater I shuddered all over. It dries matte and is a very nice blue color. It was wonderful to paint with!
Tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Zoya Pixiedust- Sunshine

 1. Lottsky says:

  Åh, det där är precis lika fint som jag trott nu när jag ser det på naglar och inte bara i flaska!

 2. Fint lack 😀 Tänker lite på jeans när jag ser det 😛

 3. Anki says:

  Så fin blå färg och gillar det i flaskan, men matt och alla knopprar får mej också att rysa..burr

  • Micki says:

   Hahahaha, ja uuuusch! Innan jag somnade var jag tvungen att lägga på topplack, och lacket blev bara sååå fult! Eller fult och fult, det blev mörkt.. Med seche blev det bara inte alls bra, och med opi base and top blev effekten ändå kvar men hanterlig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *