Mina ”nya” lack

Hej allihopa!

Facebook är bra till mycket. Speciellt om man ska hitta bra lack till bra priser=) Jag fick tag på en tjej som skulle göra sig av med några lack och då passade jag på att norpa till mig de här godingarna! Fick två st söta lack på köpet dessutom! Gulle dig! <3

Och tack till min kära vän som åkte in till stan och hämtade dom för jag hade så ont i ryggen <3

100_5688 100_5694

Från vänster till höger:

HOTmakeup- Stars and dots

Viva la Diva- Purple Haze

Deborah Lippmann- Today was a fairytale

O.P.I – Teenage Dream

Butter London- The Black Knight

Zoya – Maisie

Zoya – Aurora (min favorit av dessa)

Hello everyone!
Facebook is good for much. Especially if one is to find good polish at great prices =) I got hold of a girl who would do away with some polishes and I took the opportunity to PINCH me these beauties! Got two pieces cute polish in the bargain too! Sweet you! <3
And thanks to my dear friend who went into town and picked them up for me because I had so much pain in the back <3

 

 

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Mina ”nya” lack

  1. Natalie says:

    Varsågod klart jag ställer upp när du hade ont..

  2. Hanna Fagerberg says:

    Tackar för fina ord, o mycket glädjande att lacken blev till lycka! Så…lacka på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *