Gör det själv fantastiskt Spraybalsam!

Jag fortsätter på linjen med gör det själv-produkter!
Jag måste dela med mig av bästa spraybalsamet!
Jag tycker det går åt fruktansvärda mängder åt min dotter som alltid vaknar med ett stort råttbo i håret. Så när hennes spraybalsam var slut, blandade jag till mitt eget i den flaskan.
Jag fyllde upp flaskan med ljummet vatten och sparade kanske 3-5 cm från toppen. Sedan fyllde jag på med favoritbalsamet och därefter en liten skvätt jojobaolja som jag köpt på hälsokostbutiken. Skaka ordentligt innan varje gång. Klart!

Min hemliga ingrediens är förutom jojobaolja, kattbalsam! Hittade i djuraffären ett balsam med endast 5 ingredienser! Dyrt men drygt. Det var för kattungar och valpar. Har även provat det på mig själv så jag vet att det fungerar bra.

Lycka till!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *