Glitter and sparkle

Glad 4e advent! Ehm jag menar 3e.. Tiden flyger förbi! Idag var jag på pysselhumör så jag fyllde två av mina intesåviktiga överlacksflaskor med glitter. En med silver och en med rött och koppar. Under allt glitter på naglarna har jag ett rosa-pärlemolack från Sally Hansen som heter pretty petal.

Jag försökte få med allt det fina glittriga på bild men blixten på kameran förstörde allt. Försökte även fota utan blixt men alla bilderna blev alldeles gråa och matta. Så det är bara jag som får njuta till max av mina fina glitternaglar. Ledsen för det. Men visst är det lite juligt?

julkulor

 Hello everybody! Happy 4th of advent! ehhm , i mean 3rd… Time flies by.. Today i was in crafting mood so i filled two of my not-so-imortant topcoats with glitter. One of them was already filled with silverglitter, so i just took another silver-pearl-glitter and filled in some more. Thats what I have on my ringfingernail. Underneath I have a polish from Sally Hansen, a rose-pearly one called pretty petal.
The other topcoat-bottle I filled with red and copperglitter. I really liked it. Too bad the cameras lightning just destroys all the beautiful.. I tried to take a photo without the flash, but then all the pics went all grey and dull.. So this is what u get. Only I can enjoy it to the fullest. Sorry about that. Its a bit christmassy, don’t you think? Now go to Lelack’s page and find some more great nails in Nailart Sunday!

 

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Glitter and sparkle

 1. Lela says:

  Ibland kan det vara värt att offra en flaska topplack eller två för att få blanda till lite härligt julglitter:)

 2. Sandra SG says:

  åh så kul att kolla runt på din blogg. Massa fina naglar och jag älskar måla och pilla med mina naglar fast jag inte är så jätte duktig på det. Jätte kul att få inspo här ju!

  • Micki says:

   Tack så mycket! Ja visst är det kul att pyssla med naglarna. Jag anser mig heller inte vara jätteduktig, men jag är envis! 😉

 3. Nora Bååth says:

  Riktigt snygga naglar 🙂

 4. Alexandra says:

  Vilken härlig blandning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *