Blue monday and a cute story

Idag är det blå måndag hos Tove på NailMe, och det är första gången jag är med tack vare att jag precis upptäckt hennes fina blogg. Plus att min planerade manikyr från igår inte blev som jag ville ja den så det blev en annan istället.

Jag fick totalt hjärnstopp och var till sist tvungen att fråga karln min (igen) ja vad svarar han då tror ni? Ja, just det, Blå!

Jag tänkte till lite och insåg att jag har ett väldigt fint djupblått från isadora. Sen tänkte jag vara lite romantisk och nailartade dit hans smeknamn, i svart, knappt så det syntes under ett extra lager härligt turkosskimrande Zoya. Resultatet var effektivt. Jag tyckte det blåa piffades upp ordentligt, och han blev glad inuti, jag tror hans hjärta log lite tillochmed. Han är så gullig min karl.

Jag vaknade rätt sent idag, men jag vaknade ändå bredvid honom. Snacka om att jag var förvånad! Jag frågade: men åkte inte du imorse? Vi sa ju hejdå! -Joo, men jag kom hem på lunchen för jag saknade dig. -Men varför väckte du inte mig då? -Nä, du såg ut att sova så skönt, men jag måste åka  tillbaka till jobbet nu.

Han är bara för go min karl. Älskar honom så.

100_5905 100_5913 100_5917 100_5918 100_5902

 

Today is Blue Monday at Tove, and it’s the first time I am with because I just discovered her lovely blog. Plus my planned manicure from yesterday did not turn out as I wanted it so i made another instead.
I got total brain state and was finally forced to ask the man my (again)  What do you think his answer were? Yes, that’s right, Blue!
I thought for a bit and realized that I have a very nice deep blue from isadora. Then I thought to be a bit romantic and painted his nickname in black, barely as it appeared under an extra layer of beautiful turquoise shimmering Zoya. The result was effective. I thought the blue were zest up properly, and he was happy on the inside when i showed him, I think even his heart smiled. He is so cute my man.
I woke up pretty late today, but I woke up still beside him. Talk about that, I was a bit surprised! I asked, but did not go this morning? We said good bye! – Yes, but I came home at lunch because I missed you. -But why did you not wake me up? -No, you seemed to sleep so nice ,but I must go back to work now.
He is just wonderful my man. Love him so much.
Tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Blue monday and a cute story

 1. Hanna Fagerberg says:

  Där fick du till det! Vilken kombo! Känner allt igen zoyan:)

  • Micki says:

   Du, manikyren är ÄNNU finare i verkligheten! Tack snälla Hanna att jag fick köpa Zoyan av dig, den e så himla myyysig att lacka med!

 2. Emma P says:

  Jättefin manikyr verkligen!

  • Micki says:

   tack snälla! det blev himla fint djup i den i verkligheten, svårt att fånga på bild, även utan blixt

 3. Aww cute story indeed. lovely nails as well

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *